Blog

Welkom op de nieuwe website van Cheval Blanc

In de historische kern van het witte stadje Thorn vind u het bijzondere vakantieappartement Cheval Blanc. Een sfeervol en klassiek ingericht drie-kamer appartement, geschikt voor twee personen, waar u heerlijk kunt overnachten in Thorn. Dit unieke vakantieappartement ligt in het verlengde van een voormalige, monumentale kanunniken woning uit de 17-de eeuw en kent een rijke geschiedenis. Het appartement is tweemaal volledig gerenoveerd, maar door het behoud van de vele authentieke elementen ademt het huis nog altijd ‘de sfeer van weleer’.

Cheval Blanc is gelegen in het centrum van het prachtige stadje Thorn, dat bekend staat om haar witte huizen. Haar rijke geschiedenis gaat ver terug en heeft dan ook vele plekjes die een bezoekje waard zijn, zoals de prachtige Abdijkerk van Thorn. Maar ook de verdere omgeving is zeer de moeite waard. Van hieruit kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen, is er de gelegenheid om te golfen en paard te rijden en kunt u genieten van de zon in de waterrijke omgeving. Maar ook uitstapjes maken naar Noord- Midden en Zuid Limburg, Duitsland en België. Kortom een uniek vakantieappartement op een perfecte locatie!

Op deze website vind u alle informatie over vakantieappartement Cheval Blanc Thorn, haar historie en haar omgeving. Verder vind u hier leuke links en tips die uw verblijf in Thorn nog leuker zullen maken. Heeft u nog vragen, neem dan contact met Cheval Blanc op via het contact formulier.

Geen reacties.

Laat een reactie achter